donderdag 22 augustus 2013

Das Bauernleben, deel 1Mr. B. & ik zijn net terug van vakantie. Allez, eigenlijk was het ook een beetje werk. Een werkvakantie. Op een prachtige boerderij in het noorden van Duitsland. In het gezelschap van fantastische mensen (Angelica en Axel, onze gastvrouw en gastheer, maar ook Chelsea and Devon uit Canada, Fynn, Nic en Nick uit Engeland en Ida uit Zweden) hebben we twee weken voor de kippen, katten, schapen, tomaten, appels, bessen, groenten en tuin gezorgd, genoten van lekker eten en al het groen. En superveel geleerd over het boerenleven en tuinieren en koken op houtvuur en bakken in een houtoven en nog veel meer. Veel te veel dingen om in één blogpost te verwerken, dus reken maar dat ik er de komende dagen af en toe op terugkom!

4 opmerkingen:

 1. doet mij denken aan Schleswig-Holstein.???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het was in Niedersachsen, tussen Bremen en de kust in. Maar ik kan me voorstellen dat het landschap en de architectuur vrij gelijkend zijn. Mooie streek wel vond ik, fris en groen. En nog niet al te plat maar heel lichtjes glooiend. En ik hou ook van dat type vakwerkbouw!

   Verwijderen
 2. Oeps, blijkbaar was ik je blog vergeten te verhuizen van google reader naar mijn nieuwe RSS.
  Het zag er daar heel mooi uit! Ben benieuwd naar de volgende blogposts

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is eigenlijk een beetje via jullie blog dat wij bij helpx terecht gekomen zijn! Waarvoor dank :) Het was een heel toffe ervaring!

   Verwijderen