woensdag 1 oktober 2014

Mijlpaal

Tien maanden geleden nam ik me voor om dit jaar te proberen 25kg oogst uit te tuin te halen. Tien maandan geleden was ik er niet zo zeker van of dat ook echt zou lukken, maar dat doel hebben we intussen toch al ruimschoots overtroffen: dit weekend tikte de teller voorbij de 50!

(Ter uwer informatie: uit blijdschap en enthousiasme draaide ik een driedubbele pirouette, tenminste, eerlijkheid gebied me te zeggen dat het eigenlijk anderhalve pirouette was met een nogal desastreus einde. Maar goed, intussen staat madam pseudo-prima-ballerina weer op bijde benen).

En we zijn nog niet eens klaar want er is nog snijbiet en courgette en snijboontjes en boerenkool en ruccola en sla en nog wat spullies.

Een doel voor volgend jaar durf ik bijna niet stellen! 60? 75? Aangezien we nu best een redelijk groot stuk van de tuin niet benut hebben moet iets meer in ieder geval mogelijk zijn. Maar ik wil mezelf ook niet voorbij huppelen, al voel ik me nog zo huppelig nu!PS.: Mocht ge u afvragen wat er met mijn voornemen om één keer per week te posten is gebeurd, het zit zo: ik ging een tijdje terug een week naar Italië en dat voornemen ben ik daar blijkbaar vergeten inpakken bij het maken van mijn valies. Gelukkig hebben voornemens geen vliegtuig of post nodig om je achterna te reizen.

3 opmerkingen:

  1. Prachtige oogst en dat voornemen pak je vast gou op. Althans dat hoop ik :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat is helemaal de bedoeling! Er volgt in ieder geval gauw een post over mijn weekje Italië.

      Verwijderen