zaterdag 28 december 2013

Mijn favorieten van 2013

't Is bijna uit. Het jaar bedoel ik. Nog een paar dagen en dan kunnen we weer beginnen met ons te vergissen in jaartal. Ja, dat kost mij toch altijd een paar weken. Elk jaar weer opnieuw.
Maar voor dat allemaal aan de orde is, hebben we nog een paar heerlijke (en op het moment ook zonnige) eindejaarsdagen om met en gelukzalig gevoel min of meer tevreden blik terug te kijken op het voorbije jaar. Als ze dat op tv en in de krant kunnen, dan kunnen wij dat ook. Alleen zal ik mij niet bezig houden met onbenulligheden, maar me beperken tot de dingen die écht (of toch min of meer) van internationaal belang zijn, namelijk de hoogtepunten uit mijn tuintje.
4 opmerkingen:

 1. Dit is wel een heel mooi loflied op de zomer, Isis. Vandaag liep ik door de tuin en ik kan me haast niet voorstellen dat het er over een maand of vijf weer zó uit gaat zien!
  Trouwens wat heb je verder nog een prachtige blogs. En die liefde van jou voor de Middeleeuwen; zo bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die liefde voor de middeleeuwen is eigenlijk een beetje mijn werk geworden. Ik heb onze geschiedenis altijd interessant gevonden, en op een gegeven moment sprong één tijdvak er toch een beetje uit :)

   Verwijderen
 2. Heerlijk zo'n jaaroverzicht, laat de lente en zomer maar vlug weer komen. Mijn beste wensen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, da lente... hopelijk komt ze sneller dan vorig jaar, want anders kunnen we nog lang wachten :) Jij ook een gelukkig nieuwjaar gewenst!

   Verwijderen